Spara hundralappar på din resa
Res billigt med Vingresor

Finns det något underbarare än att resa till fjärran länder och sitta vid havet och höra vågorna rulla in mot stranden?

Bara att boka semesterresan på Internet är en lönsam affär där du kan spara många hundralappar. Just nu har Ving kampanjrabatter som endast gäller när du bokar resan i deras nätbutik.

3 steg för att spara pengar med Ving

1. Gå till VING.se

2. Vänta tills sidan har laddat klart. Du har nu kommit till sidan med Vingresors allra bästa erbjudanden och rabatter. Ett stort grattis - du kommer nu att spara mycket pengar på din resa!

3. Beroende om du ska beställa en resa för hela familjen, tillsammans med vänner eller resa solo så hittar du här de bästa rabatterna. Välj och vraka bland fina och prisvärda resor. Här hittar du alla aktuella rabatter som kan spara dig över tusen kronor på en resa. Beställ din resa direkt hos Vingresor.

Lycka till på resan önskar Tomas & Lina!
Ving/Vingresor

De flesta svenskar har nog hört talas om resebolaget Ving, eller Vingresor som det också kallas, och säkerligen i sammanhang som har med resor till solen att göra. Ving är den största researrangören i Sverige och antalet som reser med Vingresor varje år uppgår till över 600 000 personer. Ving har resor till mer än 50 olika länder och 300 olika turistresemål. Vings historia började i slutet av 50-talet, men då arrangerade Vingresor enbart bussresor.

Vilka typer av resor arrangerar Ving?
Hos Vingresor kan du köpa både charter, paketresor som flyger reguljärt, samt enstaka flygstolar. I tillägg säljer Ving också boende på hotell för alla de som väljer att inte åka charter. Du hittar Vings resor både på internet och i butiker, och det går även bra att beställa en resa med Ving via telefon.

Var kan jag åka med Vingresor?
Ving flyger som sagt till de flesta delar av världen och reser lika enkelt till avlägsnare Thailand som till lite mera nära Grekland. Generellt sätt anordnar dock Vingresor uteslutande flyg till varmare turistmål och du kan exempelvis inte åka med Ving till London eller Riga. Då och då kommer det nya resemål på Ving, så håll ögonen öppna om du saknar ett speciellt land eller en ort i Vingresors sortiment.

Ving och ansvar
Vingresor är måna om både sitt ansvar både för passagerare och för miljön. När det kommer till ansvar för passagerarna år Ving noggranna med att du som resenär ska var nöjd med din resa. Har du klagomål bör du alltid framföra dem till företaget, så att de omedelbart kan ta itu med saken. Ombord på flyget, framme på hotellet och på själva resemålet utför Ving ständiga förbättringar för att slita så lite på miljön som möjligt.